Logp Knelpunt Rebecca van Trier
Logp Knelpunt Rebecca van Trier

Wie

zijn wij

5430 (Large)
9727 (Large)

Wij zijn Rebecca van Trier en Manuel van der Hoek, wij zijn al jarenlang werkzaam als respectievelijk HR Manager en Verander- en innovatiemanager.

Vanuit deze posities hebben wij vaak te maken gehad met nieuwe maatschappelijke vraagstukken, deze maatschappelijke vraagstukken vragen om een nieuwe werkwijze. Je moet vooral durven proberen en durven falen. Door snel te experimenteren met bedachte ideeën, interessante combinaties te proberen en te blijven verbeteren, ontwikkel je uiteindelijk de beste innovatieve oplossingen.

Female friends standing at a shopwindow, having fun.

Wat

doen wij

Organisaties zijn onderhevig aan veranderingen: kwaliteitsverbetering, cultuuromslag, herpositionering of reorganisatie. Veel verandertrajecten blijken niet het gewenste effect te hebben. De mate van aandacht voor alle stakeholders en de manier waarop de programma managers acteren, is cruciaal.

Middels Sociale Innovatietechnieken begeleiden wij u om de deze processen anders te organiseren.

shutterstock_478732903 (Large)

Wat levert

het op

Hierdoor verbetert de kwaliteit, worden doorlooptijden verkort en verminderen de kosten. Dat heeft een positief effect op zowel de klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en de winst.

Het ontwikkeld een sterk kwaliteitsbewustzijn. Alle leidinggevenden en medewerkers zullen het continu verbeteren van kwaliteit en processen als een prioriteit gaan beschouwen.

Impact vergroting door professionalisering zal aanzetten tot gedragsverandering.

Tekst rondje minder
Tekst rondje

onze

koers


Voor ons is het de co-creatie, het persoonlijke contact en de interactie die betrokkenheid en beweging stimuleert.

Werkend vanuit vertrouwen in de ander, met respect voor het verleden.

training

ONT-MOETEN
Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke en gemeenschappelijk groei en die bereid is om positief kritisch naar zichzelf en zijn/haar omgeving te kijken. Je ontwikkelt zelfkennis en je stapt uit je comfortzone om samen je doelen te bereiken.

DE LEIDINGGEVENDE ALS COACH:
Als leidinggevende wordt er steeds vaker van je verwacht dat je een coachende rol op je neemt. Gesprekken voeren met medewerkers doet elke leidinggevende al, maar wat houdt het coachen concreet in en hoe begin je ermee?

SOCIALE INNOVATIE:
Al denken we bij innovatie snel aan technologische of digitale vooruitgang, het overgrote deel (77%) van het innovatiesucces is het resultaat van sociale innovatie. Sociale innovatie gaat over slimmer, flexibeler en dynamisch organiseren. Het verandert de manier waarop we met elkaar samenwerken om het beste uit onszelf én ons werk te halen.

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kennis maken, dan kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Man and woman are shaking hands in office. Collaborative teamwork.
Logp Knelpunt Rebecca van Trier

Rebecca van Trier
Tel: 06-555 144 62

Manuel van der Hoek
Tel: 06-123 822 80